Lørdagskafe Snarum Gartneri i Lier 6/4-19

Som medlem av Asker MC-Club er du invitert til Snarum Gartneri i Lier førstkommende Lørdag kl. 14.00. Det er Hans Erik Fuglerud som eier og driver stedet. For mange er han kjent fra før, mange i MC-Norge kjenner han godt. Har han utviklet gården til en MC-opplevelse utenom det vanlige. Med egen enduro/crossbane og et morsomt MC-museum hvor bl.a. Basse Hveem sin speedway-sykkel og Pål Anders Ullevålseter sin Dakar-sykkel står til daglig.
Vidar Granli er kafevert og kjører vaffelpressa og kioskvarene handler dere som på vanlig kafe(noe begrenset utvalg selvfølgelig) Vår egen Edvart Fjære er (som alle vet) klubbens store enduro-kjører. Det er han som har ordnet det hele. Han oppfordrer oss til å legge 50,- kr i kollekt-kassa til Hans Erik, så han har noen kroner til driftingen av museet.
For øvrig kan han også by på egen småflyplass, hvor Edvart kommer til å overrekke en gave fra klubben….
Videre er det produksjon av urter som er hoved-beskjeftigelsen på gården. Dere vil få (hvis det er ønskelig) en innføring i hvordan man i 2019 produserer urter for Bama – det vil si; alle oss som liker: dill, gressløk, basilikum etc. Han er en kreativ grønnsaksbonde også!
For de som er usikre på veien kan dere jo møtes på klubbhuset 13.30 og kjøre samlet etter Vidar.

Gled dere!

Legg igjen en kommentar