Høsttur til Oktoberfest i München 2013

Turen fullbooket!

Etter mange oppfordringer har vi nå mulighet til å tilby ny høsttur til oktoberfestivalen i München!

Opplegget for 2013 vil bli som følger: Vi har hotell i München med kun 10 minutters gangavstand til festivalområdet og inngangsbilletter til et av de beste teltene. Vi har klart å reservere 20 billetter og 10 dobbeltrom.
Vi har rommene fra onsdag 25. september til fredag 27. september. Inngangsbilletter til festivalen er torsdag 26.

Dette er en kjempemulighet til å oppleve den ekte oktoberfestivalen! Glem alle andre du har vært på, dette er originalen!

Geir D vil som alltid legge opp til interessant tur nedover og hjemover. Dette kommer vi tilbake til siden. Her er det mulighet for alle. Bli med på en lengre høsttur med Asker MC, kjør sykkel rett ned og rett hjem, ta fly ned og ha det sosialt sammen med Asker MC. Kort sagt, dette kan passe for enhver smak!

En grov plan for MC tur til München er som følger.
Avreise lørdag 21/9 , målet for dagen er Hotel Helenenhof utenfor Berlin. Vi er framme der ca kl 18, hvis vi rekker ferja kl 15:00 fra Gedser.For å rekke dette må vi kjøre hver for oss eller i små grupper, seneste frammøte i Gedser er 15min før avgang. Det er ca 770km fra klubbhuset. Turen tar i underkant av 8 timer med normal kjøring og korte pauser. De som eventuelt ikke rekker denne avgangen kan vente på neste kl 17:00 eller kjøre til Rødby og ta ferje derfra til Puttgarden, hvis ventetiden i Gedser er under 1,5 timer er det ikke lønnsomt å reise via Rødby.
Helenenhof er innenfor grei avstand for de som kommer fra Danmark eller med Kiel ferja.
Vi bruker så tiden fra søndag til onsdag på å jobbe oss mot München, satser på en tidlig ankomst i München onsdag, slik at vi rekker en bytur med utforsking av byens fasiliteter (les vannhull). Hjemturen starter fredag, men da planlegges det ingen lang etappe, vi er da på tur! Lørdag er planen at vi overnatter i nærheten av Hamburg, slik at vi er såpass langt nord at det er mulig å kjøre helt hjem i løpet av søndagen. Kiel ferja er også et alternativ for de som måtte ønske dette.

Pris for hotell, i Munchen, er 230 euro per person i dobbeltrom for to netter inkludert frokost og internett. Inngangsbilletten til festivalen koster 25 euro og inkluderer bordplassering, to seidler øl og mat (ikke mye mat, men ølseidlene rommer en liter).

Dette er et unikt tilbud som du kanskje aldri får igjen! Det er ikke mye moro å besøke denne festivalen uten bordplassering.

Dette er jo litt langtidsplanlegging, men vi må være tidlig ute for å ha mulighet til å få hotell og billetter. Det er trangt om plassen og dyrt i München under festivalen og vi må betale hotellet og billettene på forhånd.

Vi beklager kort frist, men ikke nøl, meld deg på! Blir det fler enn 20 påmeldte bruker vi «først til mølla» prinsippet.

For å bli med gjør du følgende:
Send en mail til Per Ådne og si jeg/vi er med. Sett inn kr 1887,- per person (230+25 euro x NOK 7,40) til konto xxxx innen 9. januar 2013. Se tilsendt mail for detaljer om konto nr.

Har du spørsmål tar du bare kontakt.

Jeg ønsker dere godt nytt år og en god mc-sesong i 2013!

Hilsen Per Ådne

Legg igjen en kommentar