Norgestreff 2012

Gravdal i Lofoten – langt å kjøre for oss fra Asker MC.  Men det heftet ikke så mye, vi var en god gjeng som var samlet der i løpet av denne sommerhelgen! (13-15 juli). 1500 sykler og 2000 personer var det sagt at totalen var.  Et vel arrangert treff og treffplassen var nydelig. Synd for arrangørene at det meste blåste bort i løpet av lørdagen, været tømte treffplassen ganske så effektivt denne lørdagen, og de som ble igjen måtte visst stå og holde på teltet sitt hele natta. Noen var lure, og slo opp teltet på nytt inni storteltet… men oppover hadde alle hatt en fortreffelig tur, og Lofoten strålte fra sin beste side da vi kom i land fra ferja i Svolvær og kjørte utover. Helt fantastisk landskap, selv for en sunnmøring var dette spektakulært! Mitt reisefølge tok kystveien oppover og var også ut på Vega en tur. Nydelig landskap! I Askerleiren var det veldig trivelig stemning, vi har det alltid så koselig på tur, vi! (og veldig greit at noen har telt med plass til mange når det regner litt!) Noen fikk premier men det var ikke oss denne gang, så det har sunket ned i glemselens hav.. 

Legg igjen en kommentar