Hardangerturen 3-5 juni

Å du hildrande du for et land vi lever i! Langs riksvei 7 over Hardangervidda i strålende sol , i trange juv og forbi vøringsfossen, for så å  komme ut nede ved hardangerfjorden med sine små små krongleveier, blå fjell med hvite fossebånd og stille fjord. Det hvite forfølger oss – overalt snør det av hvite blomster i lufta. Inn en fjord, rundt et nes – og et nytt spektakulært naturbilde åpenbarer seg foran oss hver gang. Treffplassen ligger høyt oppe i lia over Nordheimsund, med et vidsyn og en utsikt at de sjeldne. Bosse, Geir, Børre, Mariane, Stie, Per Terje, Tom og Anne utgjorde Askerleiren her i år, og tiden ble vel utnyttet, med sightseeingtur på lørdag, og flott fellesmiddag. Hjemover hadde noen en fantastisk tur innover fra jondal -rosendal -feje, mens andre(sukk) måtte ta kjappeste veien. Godt at det er litt igjen å utforske til neste år! Anbefaler på det sterkeste folk om å ta turen neste år! Veiene er ikke det samme seinere i sesongen når bobilene kommer for fullt…   

Legg igjen en kommentar