Evjetreffet

Road Runners MCC arrangerte for 29. gang Evjetreffet denne helgen, og blant de 468 deltakerne var det minst 6 fra Asker.  Geir, Tom og Anne dro avgårde i sola på fredag, kjørte ruta over heia (Drangedal -Treungen -Åmli) som vanlig, med overraskende gode veier! Stopp for bunkring og mascara på Evje, før vi installerte oss på treffplassen. Og der var det bare sol, super musikk, gjensynsglede og stas helt til søndag…og mat! Undertegnede ble servert egg og bacon til frokost hver morgen, Per Terje kom på lørdag og sørga for nattmat, Odd Rune kom med selvskutt elg som han og Geir kokkelerte med og serverte. Nydelig! Hjemtur i rykk og napp etter behov, – Anne og Geir startet først og fikk en herlig kjøretur inkludert liten morsom sløyfe bort i tønsbergområdet (?) med noen flotte oversiktlige svinger… En virkelig knallåpning på treffsesongen, takk til RRMC!

Legg igjen en kommentar