Tekst: Bjørg H E

  

Asker MC, 30 års jubileum på Dalen Camping

12 til 14 juni var Asker MC samlet på Buøy Camping for 30. gang!!

Regnvær fredag gjorde nok sitt til at flere ankom først lørdag formiddag.  Hvilket de naturligvis angret på hele gjengen.  Ikke det enkleste å komme inn i festen som allerede var 20 timer gammel, men de fleste tok utfordringen – og mange kom i mål, i år også!

 Stemningen kom på plass i takt med teltpluggene som ble tråkket ned og innen soveposen var rullet ut var de første gode historiene gjallet ut og kveldens snakkiser presentert.  I år lot mange seg friste med luxustilværelse i beverhuset og mobbingen var i gang allerede før vi ankom campingen.   Må smertelig innrømme at jeg sendte en lengtende tanke inn i beverhuset lørdag morgen, da jeg ble vekket 07.30 – etter 3 timers søvn.  Med solen stekende på teltduken og lyden av noen høyrøstede klubbmedlemmer som ennå ikke hadde funnet soveposen for natten – må si jeg ønsket meg inn i et svalt og rolig soverom et øyeblikk.  Men det kan jeg jo ikke innrømme i full offentlighet!  Kremen bor i telt – det ble vi i hvert fall enige om. Eller??  Regner med at diskusjonen dukker opp igjen på klubbhuset i løpet av høsten.

Lørdag sørget vi for årets toppnotering i omsetning på Dalen Kro.  Vi er da ansvarsbevisste! Vårt årlige bidrag til det lokale næringsliv kom behørlig på plass etter noen formiddagstimer i solen.  Årets Dalen General , Biker Arne, hadde lagt opp til en utypisk rebus i år, nå gjaldt det jammen å være oppdatert på dagens samferdselspolitikk.  Morsomt! Veteranene i klubben ble nok overrasket og fant raskt ut at gammel sykkelkunnskap hadde liten verdi  denne gangen.

Lørdag kveld var det samling rundt grillen igjen, med premieutdeling og mange gamle, gode historier.  Etter hvert dukket det opp en klubbsang fra tidenes morgen. Utrolig mange værs ble det etter hvert også. Det er ikke tvil om at klubben har hatt dikteriske øyeblikk i gangen tid!  Harald holdt en morsom tale, godt krydret med foreldet galskap som ingen lenger kan stilles til ansvar for.  Og godt er det!

Til dessert hadde ’noen’ forberedt fyrverkeri.  Det smalt og gnistret i lang tid – say no more, det var neppe klarert med andre enn beveren i elveleiet.

Bosse startet returen kl 8 søndag morgen. Med 100 mil foran seg den dagen fortjener fremmøtet på Dalen en honnør!

10 sykler (og en bil, men det snakker vi ikke høyt om…) hadde felles avreise og la veien om Åmot og Rjukan i det strålende været.  Fjellmilene var en drøm!  Lunsjen på Rjukan ble en ny opplevelse, topp service og kjempemat på Rjukan Kinokro .  Telefonnummeret er lagret så neste år ringer vi og varsler ankomsten, dette smakte ”mer”.

På årets klubbtur til Dalen var vi 30 medlemmer.  Etter hvert har klubben blitt tildelt et stort og flott område til egen camp.  Det er feil å si at vi fylte den godt i år.  Vi savnet faktisk mange av medlemmene som pleier å stille på nettopp denne turen som har vært et fast innslag på aktivitetslisten nå i 30 år.

Buøy camping ønsker oss velkommen tilbake – vi satser på ny suksess til neste år!

 

Legg igjen en kommentar