Vi tar en Valdres tur og overnatter på Beitostølen i hotell eller Leiligheter fra Lørdag 2 juli til 3 juli. Avreise Fredag 1 juli 0900. Om noen vil komme opp Lørdag er det og helt ok. Alle bestiller sin leilighet eller hotell selv som i fjor Lørdagen. (Fredag til Lørdag blir en felles leilighet i området Fagernes).Endringer kan komme senere når vi ser antall påmeldte. Mer informasjon kommer med andre ord. Men hold av helgen. Det legges opp til endel Grus kjøring. Dere som ikke ønsker å kjøre Adventure kan kjøre egen tur opp og ned og bli med på Festen Lørdag. Når antall påmeldte foreligger bestilles bord på egnet spisested der oppe. (Ble Peppes i fjor)
Middag Lørdag i 1800.-2000 tida etter noen Øl først. Mer info. kommer. Sett av helgen allerede nå. Velkommen til ALLE. Vi bestiller rom innen 10 mai og tlf. nr Booking legges ut senere. Det lages en Vipps spleis for oss som reiser fredag. 

Legg igjen en kommentar