Det kalles inn til årsmøte i Norwegian F.I.M Meritum group (NMG) på klubbhuset til Asker MC-Club lørdag 24/1-15 kl 16:30, se vedlagte innkalling.

Innkalling til årsmøte_NMG_2015

Hver lørdag fra Okotber til April er det lørdagskafe på klubbhuset fra 14-16, hvor det serveres vaffler og kaffe, alle er velkomne her.

Det er ikke overnattingsmulighet på klubbhuset. Nærmeste hotell er Scandic Asker, dette er i gangavstand. Det er også gangavstand til Asker Jernbanestasjon, herfra er det god togforbindelse til Oslo og Gardermoen.

Etter avslutning av årsmøtet blir det litt enkel servering og mulighet til en fest utover kvelden. NB! Det selges ikke alkohol på klubbhuset, nærmeste mulighet for kjøp av øl er KIWI rett på andre siden av veien, her stenger øl-salget kl 18:00 på lørdager

Veibeskrivelse til klubbhuset finnes her

Legg igjen en kommentar