Evjetreffet hadde 30 års jubileum i år, og Road Runners klarte det igjen, et fantastisk flott treff med utrolig hyggelig vertskap, flott musikk både fredag og lørdag,  sol, bål og 510 gjester av den ordentlig hyggelige sorten.  En gigantisk gjenforeningsfest etter vinteren! Det er så fantastisk hyggelig å møte igjen alle mc-venner fra kriker og kroker rundtomkring i Norge, og alle er så glade, og hele sommeren ligger foran oss. For Asker MC sin del så var treffet gjennomsyret av  GOD MAT! Gutta kokkelerte med varme frokoster, egg bacon, lammelår og presskannekaffe, og både elg- og reinsdyrsmiddagene smakte mer enn fortreffelig.  Turen til  og fra var nydelig som vanlig, litt vått nedover, men perfekt kjørevær hjem, Pål var veldig fornøyd med sin nyanskaffede K75, og Anne syns det var ordentlig kjekt på Geir sin F 800 GS som jeg var så heldig å få låne denne helgen. Tusen takk til deg Geir, og takk alle sammen for en herlig tur!


Én kommentar

Legg igjen en kommentar