Etter FIM dro noen av oss videre på Alpetur...

Årets FIM rally i Tulln ved Wien i Østerrike er det 66. i rekken, og Asker har flere med-lemmer blant de som har vært med flest ganger gjennom tidene. Fem Asker- medlemmer fant veien til Tulln i år, og hadde en kjempeopplevelse sammen med 65 andre fra norge, samt venner og kjente fra Irland, Finland, England o.a.! Været var fantastisk og arrangørene sørget for at all logistikk gikk fantastisk bra, 2000 mennesker fikk mat, busser og turer uten kaos. For oss var det også veldig bra at Gerd Helen nå jobber for NMF, og har tatt seg av alt det organisatoriske, og oppfølging på treffet, på en veldig god måte: Tusen takk for innsatsen, Gerd Helen! Anne, Tom, Geir, Bosse og Per Terje hadde uforglemmelige dager der nede, med båtcruise på Donau, Sightseeingtur til Wien, med slott, byvandring og besøk på heuriger-restaurant på programmet. Mest av alt er det folket som drar på FIM som gjør at det blir så forferdelig morsomt – og mange har drevet med dette i 30 år! Likevel er det rom for flere, jeg som har vært med bare to ganger føler meg absolutt som en i «familien»! Etter rallyet tok vi turen videre til MC campen i Heiligenblut, og noen av oss tilbrakte resten av ferien i Alpene.

Norske campen - en utrolig fin leir, genialt plassert rett ved siden av kroa, som med sin flotte bakgård raskt ble et favorittsted.

Neste år håper vi at også DU blir med til POLEN, forventningene er allerede svært høye til Fim rally 2012, og jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar