Asker MC støtter NMCU sin SE OSS – kampanje,  og i hele mai  har se-oss banneret hengt oppe. Klubbhuset vårt ligger perfekt til for å promotere denne saken, og vi hører og forstår at svært mange har lagt merke til den! Til og med i Askeravisen var det bilde, der vi var med i «hvor er dette» -bildequiz! Dermed kan vi oppsummere med at dette var et vellykket tiltak, som absolutt bør gjentas neste år!  Husk forresten også på veifelleskjemaet nå når ferien står for døren, NMCU (norsk motorsykkelunion) har link til dette: http://arkiv.nmcu.org/arkiv/veifelleskjema/skjema.asp. For at veifeller skal kunne gås videre med juridisk, er det viktig at vi ikke bare ringer og varsler, men også leverer varslingen skriftlig. Og med det ønsker vi hverandre en riktig god og trygg sommer på veien!!!

Legg igjen en kommentar